ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στο πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας,  τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Β΄  τάξης επισκέφθηκαν μονάδες παραγωγής στη βιομηχανική περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των μονάδων αυτών, τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους,  τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν,  τις προδιαγραφές και τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων τους καθώς και το ρόλο του μάρκετινγκ και των νέων τεχνολογιών στη σύγχρονη παραγωγή.

Συγκεκριμένα οι μαθητές επισκέφτηκαν την βιομηχανία ΣΑΡΡΗ Α. Ε., η οποία παράγει  χειροποίητα προϊόντα όπως  μπουγάτσα φύλλου αέρα, σπιτικές πίτες, προϊόντα σφολιάτας κλπ και την εταιρεία  Polizoidis Advertising Constructions   η οποία εξειδικεύεται  στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών για επιχειρήσεις, παράγοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Ευχαριστούμε πολύ την ιδιοκτήτρια, κα Αμπατζίδου Ελένη, για την ξενάγηση και την όλη περιποίηση στην βιομηχανία ΣΑΡΡΗ Α.Ε, τον κ. Δαρούδη Ανδρέα,  Γενικό Διευθυντή  της εταιρίας PolizoidisAdvertisingConstructions  για την ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας, καθώς και  την κα Παπαδοπούλου Ελένη του τμήματος Μαρκετινγκ της εταιρίας  για τη συνολική επικοινωνία μαζί της, με σκοπό να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκπαιδευτική μας επίσκεψη.